It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van September 17, 2018

We presenteren met trots Bella Ciao, Cordula grün en Shape of You onder de 32 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Axel Fischer, Die Draufgänger of Postmodern Jukebox.

Wekelijkse samenvatting van September 10, 2018

We presenteren met trots You Say, Waterloo en Stop! onder de 40 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Lauren Daigle, Mamma Mia! Here We Go Again of Joe Bonamassa.

Wekelijkse samenvatting van September 03, 2018

We presenteren met trots Bella Ciao (HUGEL Remix), Idontwannabeyouanymore en By the Light of the Silvery Moon onder de 34 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door La casa de papel, Billie Eilish of Doris Day.

Muziek, de doos van Pandora van het geheugen

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, bestaat reizen door de tijd wel degelijk. Als we een oud deuntje horen waar we van houden, worden we ineens overstelpt met herinneringen. Of het nu verbonden is met een mooi, triest of onschuldig moment in het leven, de hele situatie, gezichten, plaatsen, geluiden en zelfs geuren staan ons weer levendig voor de geest.

Maar hoe kan een simpel melodietje zo'n invloed hebben op ons geheugen, als een machine die de tijd kan terughalen, als de bekende flashback?

Wekelijkse samenvatting van Augustus 27, 2018

We presenteren met trots Ik wil slapen, Zaterdag en Living in the Past onder de 52 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Jan Smit, Bløf of Jethro Tull.

7 tips om je podiumprestaties te verbeteren

Michael Jackson had de handschoen en het ongekende voetenwerk. Elvis had zijn gitaar en zijn indrukwekkende heupbewegingen. Maar aandacht besteden aan je uiterlijk en dansen als een jonge god zijn niet de enige ingrediënten om een podiumbeest te worden. De grootste artiesten staan erom bekend zich voor te bereiden als topsporters voordat ze het podium betreden.

Hier volgen zeven adviezen ontleend aan de allergrootsten om je podiumprestaties te verbeteren.