It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Oktober 19, 2015

We presenteren met trots Te quiero, She Used to Be Mine en Jambalaya onder de 40 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Willy William, Sara Bareilles of Lucienne Delyle.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 12, 2015

We presenteren met trots Jingle Bells, Writing's on the Wall en Love Me Tender / Witchcraft onder de 26 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Diana Krall, Sam Smith of Elvis Presley.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 05, 2015

We presenteren met trots Stand by Me, Tarzan Boy en I Was Made for Loving You onder de 20 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Tracy Chapman, Hermes House Band of Tori Kelly.

Wekelijkse samenvatting van September 28, 2015

We presenteren met trots Leef, Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht en Zij maakt het verschil onder de 26 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door André Hazes Jr., John De Bever of De Poema's.

Warming-up: een must voor muzikanten en zangers

Een professionele sportman gaat nooit het veld in voordat hij een stevige warming-up heeft gedaan. Dat is echt niet om de show te stelen, maar om zijn spieren soepel te maken en zo blessures en ander leed te voorkomen. Voor muzikanten en zangers geldt hetzelfde. Misschien is de inspanning niet zo fysiek als bij sportlui, het idee blijft hetzelfde; overbelaste spieren, een slechte houden en meer van dergelijke lichte klachten kunnen op den duur leiden tot serieuzere problemen zoals voor muzikanten onder meer tendinitis en voor zangers stemverlies.

We vieren ons 10-jarig bestaan met 30% korting

Oktober is een belangrijke maand voor ons allemaal hier bij Karaoke Versie. We vieren ons 10-jarig bestaan!

Tien jaar is een lange periode, maar als we terugkijken lijkt het wel gisteren dat we met dit muziekavontuur zijn begonnen met als doel voortdurende verbetering. In tien jaar tijd hebben we het geschopt tot nr. 1 in Aangepaste Begeleidingstracks !

We waren erbij vanaf het moment dat muziek downloaden voor het eerst mogelijk was en vandaag verwelkomen we met gepaste trots dagelijks duizenden bezoekers afkomstig van de hele wereld op de site. Nog trotser zijn we erop dat kwaliteit nog steeds voorop staat bij alles wat we doen. Dankzij jullie trouw is ons teams steeds gegroeid en beschikt nu over een eigen technisch en support team naast talloze productiestudio's, en dat alles om jullie meer dan 75,000 van je favoriete songs in topkwaliteit te bezorgen.

Om dat samen met jullie te vieren en je te bedanken voor je blijvende steun, bieden we je een korting van 30% op de hele site voor alle orders in de maand oktober. Klik op onderstaande link of gebruik de aanbiedingscode HAPPY10.

Wij beloven dat wij de komende tien jaar doorgaan met service van hoge kwaliteit, innoverende producten en muziek van topkwaliteit, die beantwoordt aan jouw verwachtingen. Nogmaals (tien keer) ONTZETTEND BEDANKT namens Karaoke Versie voor al die jaren van blijvende steun. Op naar de volgende tien met jou!