It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Maart 22, 2021

We presenteren met trots I've Gotta Get a Message to You, Als ik je weer zie en Silk Sonic Intro onder de 84 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Barry Gibb, Thomas Acda of Silk Sonic.

Wekelijkse samenvatting van Maart 15, 2021

We presenteren met trots You Can Sleep While I Drive, Heavenly Day en Don't Leave Me This Way onder de 76 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Melissa Etheridge, Patty Griffin of The Communards.

Wekelijkse samenvatting van Maart 08, 2021

We presenteren met trots Breathless, Cover Me in Sunshine en Pawn Shop onder de 77 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Jerry Lee Lewis, Pink of Sublime.

Wekelijkse samenvatting van Maart 01, 2021

We presenteren met trots Fascination, Rock 'n' Roll en Why Worry (live) onder de 75 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Connie Francis, Heart (band) of Mark Knopfler.

Gemakkelijke liedjes om songteksten te bewerken

Karaoke Versie biedt je een uniek product: de gepersonaliseerde karaokevideo! Een origineel idee voor een voor jou speciale gebeurtenis of om een boodschap over te brengen aan iemand die je lief is. Kies een nummer, maak eigen tekst hierop, laat je leiden door je inspiratie als je terugdenkt aan belevenissen van jullie samen die te maken hebben met de boodschap die je wilt delen.
Het ideale cadeau voor: een familielid, vriend of collega voor allerlei feestelijke gelegenheden: verjaardag, vrijgezellenfeestje, verloving, huwelijk, housewarmingparty, pensionering, en zelfs voor een scheidingsfeestje!

Geef de ruimte aan je verbeelding en je creativiteit bij het aanpassen van het lied dat zich volgens jou het best leent voor de situatie of het karakter van de persoon die je in het zonnetje wilt zetten.
Er zijn talloze mogelijkheden, het enige probleem is het aan te passen nummer te kiezen uit de catalogus die tot je beschikking staat, want die is buitengewoon uitgebreid. Een advies: begin met een nummer dat makkelijk aan te passen is.. Hier volgen een paar aanwijzingen hoe je die kunt vinden.

Wekelijkse samenvatting van Februari 22, 2021

We presenteren met trots Heute habe ich an dich gedacht, Liar en My Ex's Best Friend onder de 61 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Bernhard Brink, Davina Michelle of Machine Gun Kelly.