It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Juni 22, 2015

We presenteren met trots See You Again (piano version), California Dreamin' en Probier's mal mit Gemütlichkeit onder de 28 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Charlie Puth, Sia of Jungle Boek (1967 film).

Wekelijkse samenvatting van Juni 15, 2015

We presenteren met trots Get Your Kicks on Route 66, Supergirl en Wit licht onder de 29 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Asleep at the Wheel, Alle Farben of Jeroen van Koningsbrugge.

Beroemde vader-dochter duo's

Sommige artiesten hebben niet alleen het zangvirus overgedragen op hun kinderen, maar kunnen ook buitengewoon trots zijn op het feit samen met hen te hebben gezongen. Deze unieke gebeurtenissen waar privéleven en beroepsleven bij elkaar komen, zijn vaak zeer emotioneel en zorgen voor prachtige confidenties. Het is dus een goede gelegenheid, nu Vaderdag eraan komt, om de jouwe voor te stellen als duo een karaokesong ten gehore te brengen. Hier volgen drie bijzonder aandoenlijke vader-dochter duo's:

6 adviezen om je angst voor het publiek te overwinnen

Ozzy (Osbourne) geeft toe dat hij een knoop in zijn maag heeft, Adele voelt zich nerveus en Van Halen zit "behoorlijk in de stress". Angst voor het publiek overkomt de beste en meest ervaren artiesten en ondanks hun vele praktijkuren en goedbedoelde adviezen (met name je publiek in ondergoed voorstellen), podiumangst beïnvloedt rechtstreeks de kwaliteit van het optreden.

Vier het feest van de muziek met 20% korting

Om de muziek goed te kunnen eren, bieden we je hierbij 20% korting op je volgende bestellingen tot aan het eind van de maand en onbeperkt! Profiteer ervan door een flinke voorraad instrumentale versies in te slaan en op pad te gaan naar 700 steden in meer dan 150 landen om het feest van de muziek te vieren op 21 juni.

Het enige wat je hoeft te doen is de code MAKEMUSIC2015 gebruiken bij je bestelling.
Hoe kan ik mijn waardebon gebruiken?

Muziek staat op de eerste plaats bij Karaoke Versie!

Wekelijkse samenvatting van Juni 08, 2015

We presenteren met trots Crosscut Saw, Echoes en Cadillac Ranch onder de 33 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Eric Clapton, Pink Floyd of Nitty Gritty Dirt Band.