It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van November 19, 2018

We presenteren met trots He Touched Me (Where No One Stands Alone), Kling Glöckchen, klingelingeling en Away in a Manger onder de 50 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Elvis Presley, Helene Fischer of Martina McBride.

Wekelijkse samenvatting van November 12, 2018

We presenteren met trots Rockin' Down the Highway, Des larmes en The Winner Takes It All onder de 58 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door The Doobie Brothers, Mylène Farmer of Cher.

Wekelijkse samenvatting van November 05, 2018

We presenteren met trots Christmas Time, Pak van mijn hart en Jingle Bells onder de 45 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Bryan Adams, Nick & Simon of Barbra Streisand.

Wekelijkse samenvatting van Oktober 29, 2018

We presenteren met trots Always Remember Us This Way, Music to My Eyes en Don't Forget Me (When I'm Gone) onder de 31 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door A Star is Born, Glass Tiger of Tino Martin.

4 momenten die de muziekgeschiedenis hebben gevormd (deel 1)

In de tweede helft van de 20e eeuw wordt de muziek populairder en is in alle huiskamers te horen. Met deze uitbreiding ontstaan er codes en mythes nu allerlei sterren beginnen te rijzen.

Een overzicht van 4 cruciale momenten in de muziekgeschiedenis.

Je instrument goed verzorgen

Voor de meeste muzikanten is het instrument als een verlengstuk van het eigen lichaam: een voorwerp dat ze aan alle kanten in de watten leggen. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of eerder plotseling voor iets kunt vallen, je instrument vraagt veel aandacht om het beste van zichzelf te kunnen geven. Zangers moeten hier zijn.

Hieronder volgen wat tips om te voorkomen dat je met klankproblemen komt te zitten en om de levensduur van je schat te verlengen.