It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Wekelijkse samenvatting van Juni 21, 2021

We presenteren met trots Medley Daft Punk, I Wanna Be Your Slave en Black Night onder de 77 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Medley Covers, Måneskin of Joe Bonamassa.

Wekelijkse samenvatting van Juni 14, 2021

We presenteren met trots Vrede, Here I Go Again (live) en Steh auf, wenn Du fällst (I Promised Myself) onder de 52 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Samantha Steenwijk, Whitesnake of Mitch Keller.

Instrumentale rap: beats die door de eeuwen heen reizen

Waarom beginnen we niet met een boost? Zoals kenners weten, de eerste rapnummers (een samenhang van ritme en poëzie) verscheen in de vroege jaren '70 in de Amerikaanse getto's. Deze beweging was nogal marginaal totdat ze in de jaren '80 van de grond kwam dankzij de Ceremonie Meesters (MC in het engels). Ceremonie meesters gebruikte het ritme en een deuntje om de komst van de artiesten aan te kondigen. Enkele grote namen verwerkten de naam zelfs in hun pseudoniemen, zoals MC Hammer of Young MC.

Wekelijkse samenvatting van Mei 31, 2021

We presenteren met trots Het vliegerlied, Judgement Day en Black Is Black onder de 68 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Café The Block, Whitesnake of Belle Epoque.