Wekelijkse samenvatting van Februari 21, 2022

We presenteren met trots Rock Believer, Il mondo en Die hände hoch onder de 99 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Scorpions, Jimmy Fontana of Geri Der Klostertaler.

Nummers coveren voor bruiloften: wij zeggen ja!

Soul, rock, pop, filmmuziek… De juiste muziek op het juiste moment, dat is de toverformule voor een goede bruiloftstemming. Met de catalogus van aangepaste playbacks van Version-Karaoke is het mogelijk om alle instrumenten van je cover een voor een te repeteren. Hop, schiet in je nette pak en sluit de gitaar aan!

Wekelijkse samenvatting van Februari 14, 2022

We presenteren met trots Atom Heart Mother, One en Therapy onder de 67 nummers in Instrumentale Versie die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Playbacks beroemd gemaakt door Pink Floyd, Bee Gees of Tick, Tick... Boom! (2021 film).

Wekelijkse samenvatting van Februari 07, 2022

We presenteren met trots Dancing Queen (ao vivo), We Don't Talk About Bruno en Nutbush City Limits onder de 82 nummers in Playbacks die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Karaoke song beroemd gemaakt door Daniel Boaventura, Encanto film) of Beth Hart.

Wekelijkse samenvatting van Januari 31, 2022

We presenteren met trots Wie'n schönen Country Song, Three Little Birds en Turn the Tide onder de 85 nummers in Karaoke song die deze week zijn toegevoegd op Karaoke Versie. Ontdek de laatste Instrumentale Versie beroemd gemaakt door Truck Stop, DJ Ötzi of Sylver.